Kütahya 1 Şubesi

Voleybol Turnuvası Başlıyor

KÜTAHYA

İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ, GENÇLİK ve SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ,

EĞİTİM-BİR-SEN KÜTAHYA 1 NOLU ŞUBE 

 

İŞBİRLİĞİYLE

24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ

EĞİTİM ÇALIŞANLARI VOLEYBOL TURNUVASI  

2023

 

 

ŞARTNAMESİ

 

  1. Müsabakaların grup maçları Kütahya Linyit Ortaokulu  Kapalı Spor Salonunda, yarı final ve final maçları Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün belirleyeceği kapalı spor salonunda yapılacaktır.
  2. Turnuvaya Kütahya İl Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı tüm resmi okul ve kurumlar ile özel okullar katılabilir. Ancak özel okullarda görev yapan personelin, eğitim öğretim yılı başında okul ile yaptığı sözleşmeyi ibrazı zorunludur. 
  3. Turnuvaya katılmak isteyen takımlar 23/10/2023 Pazartesi günü mesai bitimine kadar verilen linkteki bilgileri tam ve doğru olarak doldurarak müracaatlarını yapacaklardır.                                                                Müracaat Linki: https://forms.gle/8DxnBK9xUg2fkBFz5  
  4. Okulların turnuvaya bağımsız katılması esastır. Ancak yeterli oyuncu bulunamaması halinde en fazla iki okul birleşerek katılabilecektir. Üçüncü okuldan sporcu alan takımlar tespit edildiğinde o maç için hükmen mağlup sayılacaktır. 
  5. Bir okuldan, okul adına turnuvaya katılacak takım oluşturulmuşsa; o kurumda çalışan bir sporcu başka bir takımda oynayamaz.
  6. Bünyesinde ilkokul ve ortaokul olan okullar için ilkokul ve ortaokul kısımları ayrı birer okul olarak değerlendirilecektir.
  7. Takımlar erkek sporculardan oluşacaktır.
  8. Müsabakaya katılacak sporcular (idareci, öğretmen, hizmetli, memur, TYP) için okul/ kurum müdürlüğünden görev yeri belgesi alınması zorunludur.  Kurum personeli olmayanlar (öğrenci,  veli, stajyer üniversite öğrencisi, kantin işletmecisi vb) kesinlikle takımlara dahil edilmeyecektir.
  9. Takımlar müsabaka saatinden 15 dakika önce salonda hazır bulunacaktır.
  10. Turnuva kurallarına uymayan veya centilmenlik dışı davranan sporcular veya takımlar turnuvadan ihraç edilecektir. Oyun kurallarını ihlal edenler (Kavga., küfür, hakaret vb.) hakemlerin raporu ve Teknik Heyetin kararı ile turnuvadan ihraç edileceklerdir. İhraç edilen oyuncu diğer maçlarda da oynatılmayacaktır.
  11. Müsabakalarda Voleybol oyun kuralları geçerlidir.
  12. Müsabakaların başlangıç saatinde hazır olmayan takımlar 15 dakika beklenir. Bu süre içerisinde salonda hazır olmayan takımlar hükmen yenik sayılır.
  13. Takımlar; en az 6, en fazla 12 sporcu ile turnuvaya katılabilirler.
  14. Turnuvada yer alan oyunculardan spor yapmasına engel, bilinen veya bilinmeyen sağlık sorunları olanlar, her türlü sorumluluğu kabul ederek turnuvaya katılmayı kabul etmiş sayılırlar. 
  15. Takımlar Spor malzemelerini kendileri temin edeceklerdir. Spor salonunda sadece spor ayakkabısı giyilecektir. Dışarıda giyilen ayakkabılarla salona girilmesi kesinlikle yasaktır.
  16. Takım listelerinden, listede kaptan olarak belirtilen kişi sorumludur.
  17. Müsabakalarda grup maçları 5 set ve 15 sayı üzerinden oynanır ve 3 set kazanan maçı da kazanmış sayılır. Final grubu maçları ise 25 sayı ve 5 set üzerinden oynanacaktır. 3 set kazanan takım maçı da kazanmış sayılır.
  18. Müsabakalar 3 puan sistemi üzerinden yapılacak olup 3-0/3-1 galip gelen takıma 3 puan mağlup olan takım 0 puan, 3-2 galip gelene 2 puan, mağlup olana 1 puan şeklinde hesaplanacaktır. Puan eşitliği halinde galibiyet sayısı fazla olan takım üstte yer alacaktır.
  19. İtirazlar yazılı olarak Teknik Heyet’e yapılacaktır. Teknik Heyet itiraz dilekçesinin kendilerine ulaşmasının ardından 1 gün içerisinde kararlarını açıklayacaktır.
  20. Turnuvanın yürütülmesinden tertip komitesi sorumludur. Her türlü olay karşısında tertip komitesinin alacağı kararlar uygulanacaktır.
  21. Dereceye giren ilk 4 takıma kupa, oyuncularına madalya ödülleri verilecektir. Ayrıca tüm takımlardaki sporculara performanslarına göre ferdi ödüller verilecektir.(en centilmen, en iyi pasör, en iyi libero, en iyi smaçör gibi)Şartnamede bulunmayan ve daha sonra doğabilecek bütün konularda karar almaya tek yetkili teknik komitedir.
  22. Turnuvada maçları yönetecek hakemler  Gençlik Spor İl Müdürlüğü ve Voleybol İl Temsilciliğince belirlenir.
  23. Bilgilendirme toplantısı ve fikstür çekimi 24/10/2023  Salı günü saat 15:00’te Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü toplantı salonunda yapılacaktır. 
  24. Turnuva 24/10/2023 Salı günü belirlenecek fikstüre göre başlayacak; fikstür ise Eğitim-Bir-Sen Kütahya 1 Nolu Şube internet sitesinde (http://kutahya1.ebs.org.tr/ ) yayınlanacaktır.
  25. Bu turnuvanın organizasyon sorumlusu İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Gençlik Ve Spor İl Müdürlüğü ve Eğitim-Bir-Sen Kütahya 1 Nolu Şube olup, turnuvada görevli tertip komitesi, takım sorumluları ve sporcular kendilerine karşı sorumludurlar.
  26. Bu şartname 26 maddeden ibaret olup, turnuvaya katılan tüm takımlar şartnamede   belirtilen hususlara uymayı ve yerine getirmeyi  taahhütsüz kabul etmiş sayılırlar.

 

 

TERTİP KOMİTESİ KATILAN TÜM TAKIMLARA BAŞARILAR DİLER.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KÜTAHYA

İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ, GENÇLİK ve SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ,

EĞİTİM-BİR-SEN KÜTAHYA 1 NOLU ŞUBE 

İŞBİRLİĞİYLE

24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ

EĞİTİM ÇALIŞANLARI VOLEYBOL TURNUVASI  

2023

 

TERTİP KOMİTESİ

 

SIRA NO

AD SOYAD

YÜKÜMLÜLÜKLER

 

 

1

 

 

Fatih KÖSE

 

Eğitim-Bir-Sen

Kütahya 1 Nolu Şube Başkanı

 

Turnuvanın sorunsuz bir şekilde yürütülmesini sağlamak.

Turnuvaya ilişkin duyurunun yapılması, müracaatların şartnameye uygun alınması, maç öncesi ve maç sırasında tertip ve düzenin sağlanması, müsabakada Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünden görevlendirilen hakemlerin yemek ihtiyaçlarının karşılanması. Final ekiplerine ve sporculara performanslarına göre ferdi hediye verilmesi. Takımların hatıra fotoğraflarının hazırlanıp Final müsabakası sonrası törende takım kaptanlarına takdim edilmesi.

 

 

 

 

2

 

 

Hasan BAŞYİĞİT

 

Kütahya İl Milli Eğitim

Müdürü

 

 

Turnuva onayının alınması ve duyurulmasını sağlamak.

Linyit Ortaokulu spor salonunun turnuva boyunca müsabaka saatlerinde tahsisini yapmak.

 

 

 

3

 

Ercan ŞİRİN

 

Kütahya Gençlik ve Spor İl Müdürü

 

Voleybol İl Temsilcisi koordinasyonunda, müracaatlara göre müsabaka takviminin oluşturulması. Turnuvada görev alacak hakem atamalarının yapılması, Hakemlerin maç ücretlerinin ödenmesi. Turnuva sonunda dereceye giren ilk üç takıma kupa ve oyuncularına madalya verilmesi. Final maçları için Kapalı Spor Salonunun tahsisini yapmak.

 

 

  

 

 

 

         

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TEKNİK HEYET KOMİTESİ

 

SIRA NO

AD SOYAD

UNVAN

GÖREVİ

1

Fatih KÖSE

Eğitim-Bir-Sen Kütahya 1 Nolu Şube Başkanı

Başkan

2

Serdar ONUR

Eğitim-Bir-Sen Kütahya 1 Nolu Şube Bşk. V.

Başkan Yard.

3

Oğuzhan YILDIZ

Eğitim-Bir-Sen Kütahya 1 Nolu Şube Bşk.Yrd.

Başkan Yard.

4

Mehmet KARAKAYA

Beden Eğitimi Öğretmeni

Üye

5

Ahmet DEMİR

Voleybol Kütahya İl Temsilcisi

Üye

 

  

 

 

 

 

           

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KÜTAHYA

İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ, GENÇLİK ve SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ,

EĞİTİM-BİR-SEN KÜTAHYA 1 NOLU ŞUBE 

İŞBİRLİĞİYLE

24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ

EĞİTİM ÇALIŞANLARI VOLEYBOL TURNUVASI  

2023

 

SPORCU LİSTESİ

 

Takımın Adı                           :  

Takım Sorumlusu                  :

Takım İletişim telefonu         : 

 

S.

NO

ADI  SOYADI

CEP TELEFONU

GÖREV YERİ

GÖREVİ

1

 

 

 

 

2

 

 

 

 

3

 

 

 

 

4

 

 

 

 

5

 

 

 

 

6

 

 

 

 

7

 

 

 

 

8

 

 

 

 

9

 

 

 

 

10

 

 

 

 

11

 

 

 

 

12

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Turnuvaya, yukarıda belirtilen takım kadrosu ile katılacağımızı; Teknik Heyet Komitesi tarafından belirlenen fikstüre ve oyun kurallarına uyacağımızı; verilecek kararlara saygılı olacağımızı kabul ve beyan ederim.

 

                                                                                                                                  …/…/2023

                                                                                                                                İmza / Mühür

                                                                                                                                 Adı Soyadı 

 

 

  

NOT: Müracaat https://forms.gle/8DxnBK9xUg2fkBFz5  linki üzerinden alınacağından iş bu formun doldurulmasına gerek yoktur.

 

 

Not: İş bu sporcu listesi kurum/okul müdürü tarafından onaylanıp imzalanacaktır.

 

KÜTAHYA

İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ, GENÇLİK ve SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ,

EĞİTİM-BİR-SEN KÜTAHYA 1 NOLU ŞUBE 

İŞBİRLİĞİYLE

24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ

EĞİTİM ÇALIŞANLARI VOLEYBOL TURNUVASI  

2023

PROTOKOLÜ

 

 

 

Eğitim çalışanları arasında uyum, iş birliği, dayanışma ve muhabbeti artırmaya katkı verecek olan “Eğitim Çalışanları 2023 Voleybol Turnuvası“ nın İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Eğitim-Bir-Sen Kütahya 1 Nolu Şube İşbirliğiyle Ek Şartnamede belirtilen hususlar doğrultusunda yapılması tarafımızdan imza altına alınmıştır. 

 

 

 

 

Fatih KÖSE

 

Hasan BAŞYİĞİT

 

         Ercan ŞİRİN

 

Eğitim-Bir-Sen

Kütahya 1 Nolu Şube          Başkanı

Kütahya İl Milli Eğitim Müdürü

Kütahya Gençlik ve Spor İl Müdürü

 

 

 

 

 

 

NOT: Müracaat https://forms.gle/8DxnBK9xUg2fkBFz5  linki üzerinden alınacağından iş bu formun doldurulmasına gerek yoktur.

 

 

VOLEYBOL TURNUVASI ŞARTNAMESİ 2023