Kütahya 1 Şubesi

EĞİTİM ÇALIŞANLARI 2022 VOLEYBOL TURNUVASI BAŞLIYOR

 

İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Eğitim-Bir-Sen Kütahya 1 Nolu Şubemiz işbirliğiyle, eğitim çalışanları arası voleybol turnuvası düzenlenmesi amacıyla protokol imzalandı. 


Fikstür çekimi 5 Aralık 2022 tarihinde yapılacak olan ve Aralık ayında tamamlanacak olan turnuvanın protokolü İl Millî Eğitim Müdürü Sn  Hasan BAŞYİĞİT, Gençlik ve Spor İl Müdürü  Sn Tahir Emre CAN ve Eğitim-Bir-Sen Kütahya 1 Nolu Şube Başkanımız Sn Fatih KÖSE tarafından imzalandı.

 

 

 

 

KÜTAHYA

İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ, GENÇLİK ve SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ,

EĞİTİM-BİR-SEN KÜTAHYA 1 NOLU ŞUBE

İŞBİRLİĞİYLE

EĞİTİM ÇALIŞANLARI

2022 VOLEYBOL TURNUVASI  

ŞARTNAMESİ

 

  1. Müsabakaların grup maçları Kütahya Linyit Ortaokulu  Kapalı Spor Salonunda, yarı final ve final maçları Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün belirleyeceği kapalı spor salonunda yapılacaktır.
  2. Turnuvaya Kütahya İl Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı tüm resmi okul ve kurumlar ile özel okullar katılabilir. Ancak özel okullarda görev yapan personelin, eğitim öğretim yılı başında okul ile yaptığı sözleşmeyi ibrazı zorunludur.
  3. Turnuvaya katılmak isteyen takımlar 02/12/2022 Cuma günü mesai bitimine kadar Alipaşa Mahallesi Uygun Sokak No 1 VİP Kütahya Apt A Blok No 10 adresindeki Eğitim-Bir-Sen Kütahya 1 Nolu Şube Başkanlığı’na  yazılı olarak dilekçeleri ve evrakları ile başvurularını yapacaklardır.
  4. Okulların turnuvaya bağımsız katılması esastır. Ancak yeterli oyuncu bulunamaması halinde en fazla iki okul birleşerek katılabilecektir. Üçüncü okuldan sporcu alan takımlar tespit edildiğinde o maç için hükmen mağlup sayılacaktır.
  5. Bir okuldan, okul adına turnuvaya katılacak takım oluşturulmuşsa; o kurumda çalışan bir sporcu başka bir takımda oynayamaz.
  6. Bünyesinde ilkokul ve ortaokul olan okullar için ilkokul ve ortaokul kısımları ayrı birer okul olarak değerlendirilecektir.
  7. Takımlar erkek sporculardan oluşacaktır.
  8. Müsabakaya katılacak sporcular (idareci, öğretmen, hizmetli, memur, TYP) için okul/ kurum müdürlüğünden görev yeri belgesi alınması zorunludur.  Kurum personeli olmayanlar (öğrenci,  veli, stajyer üniversite öğrencisi, kantin işletmecisi vb) kesinlikle takımlara dahil edilmeyecektir.
  9. Takımlar müsabaka saatinden 15 dakika önce salonda hazır bulunacaktır.
  10. Turnuva kurallarına uymayan veya centilmenlik dışı davranan sporcular veya takımlar turnuvadan ihraç edilecektir. Oyun kurallarını ihlal edenler (Kavga., küfür, hakaret vb.) hakemlerin raporu ve Teknik Heyetin kararı ile turnuvadan ihraç edileceklerdir. İhraç edilen oyuncu diğer maçlarda da oynatılmayacaktır.
  11. Müsabakalarda Voleybol oyun kuralları geçerlidir.
  12. Müsabakaların başlangıç saatinde hazır olmayan takımlar 15 dakika beklenir. Bu süre içerisinde salonda hazır olmayan takımlar hükmen yenik sayılır.
  13. Takımlar; en az 6, en fazla 12 sporcu ile turnuvaya katılabilirler.
  14. Turnuvada yer alan oyunculardan spor yapmasına engel, bilinen veya bilinmeyen sağlık sorunları olanlar, her türlü sorumluluğu kabul ederek turnuvaya katılmayı kabul etmiş sayılırlar. 
  15. Takımlar Spor malzemelerini kendileri temin edeceklerdir. Spor salonunda sadece spor ayakkabısı giyilecektir. Dışarıda giyilen ayakkabılarla salona girilmesi kesinlikle yasaktır.
  16. Takım listelerinden, listede kaptan olarak belirtilen kişi sorumludur.
  17. Müsabakalarda grup maçları 5 set ve 15 sayı üzerinden oynanır ve 3 set kazanan maçı da kazanmış sayılır. Final grubu maçları ise 25 sayı ve 5 set üzerinden oynanacaktır. 3 set kazanan takım maçı da kazanmış sayılır.
  18. Müsabakalar 3 puan sistemi üzerinden yapılacak olup 3-0/3-1 galip gelen takıma 3 puan mağlup olan takım 0 puan, 3-2 galip gelene 2 puan, mağlup olana 1 puan şeklinde hesaplanacaktır. Puan eşitliği halinde galibiyet sayısı fazla olan takım üstte yer alacaktır.
  19. İtirazlar yazılı olarak Teknik Heyet’e yapılacaktır. Teknik Heyet itiraz dilekçesinin kendilerine ulaşmasının ardından 1 gün içerisinde kararlarını açıklayacaktır.
  20. Turnuvanın yürütülmesinden tertip komitesi sorumludur. Her türlü olay karşısında tertip komitesinin alacağı kararlar uygulanacaktır.
  21. Dereceye giren ilk 4 takıma kupa, oyuncularına madalya ödülleri verilecektir. Ayrıca tüm takımlardaki sporculara performanslarına göre ferdi ödüller verilecektir.(en centilmen, en iyi pasör, en iyi libero, en iyi smaçör gibi)Şartnamede bulunmayan ve daha sonra doğabilecek bütün konularda karar almaya tek yetkili teknik komitedir.
  22. Turnuvada maçları yönetecek hakemler  Gençlik Spor İl Müdürlüğü ve Voleybol İl Temsilciliğince belirlenir.
  23. Bilgilendirme toplantısı ve fikstür çekimi 05/12/2022 Pazartesi günü saat 15:00’te Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü toplantı salonunda yapılacaktır.
  24. Turnuva12/12/2022 Pazartesi günü başlayacak fikstür ise Eğitim-Bir-Sen Kütahya 1 Nolu Şube internet sitesinde (http://kutahya1.ebs.org.tr/ ) yayınlanacaktır.
  25. Bu turnuvanın organizasyon sorumlusu İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Gençlik Ve Spor İl Müdürlüğü ve Eğitim-Bir-Sen Kütahya 1 Nolu Şube olup, turnuvada görevli tertip komitesi, takım sorumluları ve sporcular kendilerine karşı sorumludurlar.
  26. Bu şartname 26 maddeden ibaret olup, turnuvaya katılan tüm takımlar şartnamede   belirtilen hususlara uymayı ve yerine getirmeyi  taahhütsüz kabul etmiş sayılırlar.

 

 

TERTİP KOMİTESİ KATILAN TÜM TAKIMLARA BAŞARILAR DİLER.

 

 

Şartname ve Müracaat Formuna ulaşmak için tıklayınız