Kütahya 1 Şubesi

PTT'YE DESTEK ZİYARETİ

Memur-Sen İl Temsilcimiz Fatih Köse ve Genç Memur-Sen İl Temsilcimiz İsmail Gönen, PTT Başmüdürü Ramazan Özdoğru ve PTT çalışanlarını ziyaret ettiler. Ziyarette Birlik Haber İl Temsilcisi Nail Halden ve Önceki Dönem Birlik Haber Sen İl Temsilcisi Ömer Oruç eşlik ettiler.
Ülkemizin içinde bulunduğu pandemi süreciyle ilgili sorumluluk üstlenen özellikle vatandaşımıza yüzyüze hizmet veren PTT çalışanlarına siperlikli maske dağıtımı gerçekleştirdiler.
PTT Başmüdürü Ramazan Özdoğru ve PTT personelimiz ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ederlerken; ziyaretle ilgili açıklama yapan Başkan Fatih Köse; "Rutin devam eden işlerine ilaveten İş-Kur ödemeleri, SSK ödemeleri, emekli maaşı ödemeleri, ücretsiz maske dağıtımı gibi pek çok hizmeti fedakarca yapan PTT personelimizin gayretinin farkındayız, bu zor zamanlarda onları yalnız bırakmamak adına çalışmaları esnasında kendi sağlıklarının güvenliğini sağlayacak siperlikli maskeleri dağıtmak üzere bu ziyareti gerçekleştirdik. Sağlık çalışanları, emniyet mensupları gibi kamunun tüm risklere rağmen çalışmalarına devam eden bir kesiminin de PTT çalışanları olduğunu biliyoruz, yetkililerimizden bu çalışanlarımızın madden ve manen desteklenmelerini talep ediyor, Sağlık Emniyet ve PTT çalışanlarımız başta olmak üzere tüm çalışanlarımıza kolaylıklar diliyor, vatandaşlarımızı zorunlu olmadıkça evde kalmaya davet ediyoruz." dedi. 09.04.2020