Kütahya 1 Şubesi

Bowling Turnuvası Sonuçlandı

Şubemiz tarafından düzenlenen tüm eğitim çalışanları arası Bowling Turnuvası sonuçlandı. Bu turnuva ile çok sayıda eğitim çalışanı bir araya gelerek eğlenceli vakit geçirdi.

Turnuvaya Kütahya il merkezinde görevli hizmetli, memur, öğretmen ve idarecilerden oluşan dörder kişilik takımlar büyük ilgi gösterdi. Günlük ortalama on takımın yarıştığı turnuvada onuncu günde finalistler yarışarak dereceye giren takımları belirlediler. Turnuva da birinci olan “Ata sporu” takımına 4 adet Tablet Pc, ikinci “Eğitim Gönüllüleri” takımına 4 Adet takım elbise, üçüncü olan “Enderun” takımına 4 adet kol saati ve tamamı bayanlardan oluşan takımlar arasında en iyi dereceyi elde eden “Pegasus” takımına da mansiyon ödülü verildi.

Turnuva finalinde bir araya gelen eğitim çalışanları sendikanın yapmış olduğu bu faaliyetten duydukları memnuniyeti belirterek, bundan sonra bu tür sosyal ve sportif faaliyetlerin devam ettirilmesi için önerilerde bulundular. Şube başkanımız Kamil Uçan;  Eğitim çalışanlarının bir araya gelmesi ve eğlenceli vakit geçirmelerini sağlamak amacıyla bu tür faaliyetleri devam ettireceklerini ifade etti.

 

SIRA

TAKIM ADI

TAKIM KAPTANI

PUANI

1

ATA SPORU

AYHAN KAYA

539

2

EĞİTİM GÖNÜLLÜLERİ

MEHMET ASLAN

507

3

ENDERUN

EMRE SİLAY

495

4

DUMLUPINAR İDMAN GÜCÜ

CAN ERKİT

491

5

COUNTER STRİKE

YASİN GÜNGÖR

472

6

MESLEKİ EĞİTİM

RECEP TEKİN

447

7

KARAVANA

GÜRAY TOKER

441

8

KÜTAHYA LİSESİ

MUSTAFA UZUN

440

9

VAKIFBANK

ERTUĞRUL ÖZKAN

422

10

YENİDOĞAN SPOR

MUSTAFA ERTEN

375