Kütahya 1 Şubesi

24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ VOLEYBOL TURNUVASI TAMAMLANDI

Eğitim-Bir-Sen 1 No'lu Şubemiz, Kütahya İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Kütahya Gençlik ve Spor Il Müdürlüğü ve Türkiye Voleybol Federasyonu Kütahya İl Temsilciliği ile birlikte egitim çalışanlarımız arasında bu sene üçüncüsünü organize ettiğimiz "24 Kasım Öğretmenler Günü Spor Şöleni ve Voleybol Turnuvası" dün akşam düzenlenen 3.lük 4.lük maçında Linyit Ortaokulu'nun üçüncülüğü ve Mimar Sinan Ortaokulu'nun ise dördüncülüğüyle sonuçlandı.
 
Kıyasıya mücadele ile başlayan final maçında ise ilk set karşılıklı servislerle izleyicilere tam bir şölen havası yaşattı. Final maçı, Şehitler Ortaokulu'nun ikinciliğiyle tamamlanırken, Kütahya Spor Lisesi turnuvanın şampiyonu oldu.
 
25 takımla gerçekleşen 24 Kasım Öğretmenler Günü Spor Şöleni ve Voleybol Turnuvası'na, (üyemiz olsun-olmasın) 300 öğretmen ve eğitim çalışanımız katıldı.
 
Maçlar sonrası turnuvamızın ödül töreni gerçekleştirildi. Ödül törenine, Kütahya Eğitim-Bir-Sen 1 No'lu Şube Başkanımız Fatih KÖSE ve yönetim kurulu üyelerimiz, Kütahya İl Milli Eğitim Müdürü Hasan BAŞYİĞİT, Gençlik ve Spor İl Müdürü Feyzullah GAYRET, Kütahya Çalışma ve İş Kurumu Müdürü Kamil UÇAN, SGK Kütahya İl Müdürü İsmail Sayar, Kütahya Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Gölgeli Türkiye Voleybol Federasyonu Kütahya İl Temsilcisi Ahmet DEMİR, Kütahya İl Milli Eğitim Şube Müdürleri, okul yöneticilerimiz, eğitimcilerimiz ve pek çok spor sever katıldı.
 
Turnuva sürecinde dikkatleri üzerine çeken bazı öğretmenlerimiz bireysel ödüller de aldılar.
 
Turnuvanın en iyi pasörü ödülünü Linyit Ortaokulundan, Aydın Aytekin Kütahya Spor Lisesinden Orçun Kazak, aldı
Turnuvanın en iyi savunma yapan oyuncusu ödülünü Kütahya Spor Lisesinden Hakan Karaoğlan, aldı.
Turnuvanın en iyi servis atan oyuncusu ödülünü Şehitler Ortaokulundan Cuma Sonyürek, aldı.
Turnuvanın en iyi smaçörü ödülünü Mimar Sinan Ortaokulundan Harun Yaman ve Kütahya Spor Lisesinden Mustafa Demir, aldı.
Turnuvanın en iyi blok yapan oyuncusu ödülünü Linyit Ortaokulundan Selim Kuz aldı.
Turnuvanın en değerli centilmen oyuncuları ise Şehitler Ortaokulundan Serdar Binarbaşı, Soner Ceylan ve Saka İlk-Ortaokulundan Hasan Aydın oldu.
Turnuvanın en başarılı antrenörü Fatih Ortaokulundan Süreyya Can Ayvaz oldu.
 
Spor dostluk ve kardeşliktir. Eğitim-Bir-Sen olarak bizler, tüm eğitim camiamızla, dostluğumuzun, kardeşliğimizin pekişmesine katkı sağladığını gördüğümüz böyle güzel programları nitelik ve niceliğini artırarak, gerçekleştirmeye devam edeceğiz, katkı veren proje ortağımız Kütahya İl Gençlik ve Spor Müdürlüğüne, Kütahya İl Milli Eğitim Müdürlüğüne ve Türkiye Voleybol Federasyonu Kütahya İl Temsilciliği'ne teşekkürlerimizi iletiyoruz.