Kütahya 1 Şubesi

2019 SPOR ŞÖLENİ VOLEYBOL TURNUVASI

KÜTAHYA

İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ, GENÇLİK ve SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ,

EĞİTİM-BİR-SEN KÜTAHYA 1 NOLU ŞUBE

İŞBİRLİĞİYLE

24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ

2019 SPOR ŞÖLENİ  VOLEYBOL TURNUVASI  

 

 Resmi Onay ve Başvuru Formu İçin TIKLAYINIZ

 

 

ŞARTNAMESİ

 

  1. Müsabakaların grup maçları Kütahya Linyit Ortaokulu  Kapalı Spor Salonunda, yarı final ve final maçları Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün belirleyeceği kapalı spor salonunda yapılacaktır.
  2. Turnuvaya Kütahya İl Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı tüm resmi okul ve kurumlar ile özel okullar katılabilir. Ancak özel okullarda görev yapan personelin, eğitim öğretim yılı başında okul ile yaptığı sözleşmeyi ibrazı zorunludur.
  3. Turnuvaya katılmak isteyen takımlar 23/10/2019 Çarşamba gününe kadar Eğitim-Bir-Sen Kütahya 1 Nolu Şube Başkanlığı’na  yazılı olarak dilekçeleri ve evrakları ile başvurularını yapacaklardır.
  4. Okulların turnuvaya bağımsız katılması esastır. Ancak yeterli oyuncu bulunamaması halinde en fazla 2 okul birleşerek katılabilecektir. 3. okuldan sporcu alan takımlar tespit edildiğinde o maç için hükmen mağlup sayılacaktır.
  5. Bir okuldan, okul adına turnuvaya katılacak takım oluşturulmuşsa; o kurumda çalışan bir sporcu başka bir takımda oynayamaz.
  6. Bünyesinde ilkokul ve ortaokul olan okullar için ilkokul ve ortaokul kısımları ayrı birer okul olarak değerlendirilecektir.
  7. Takımlar erkek sporculardan oluşacaktır.
  8. Müsabakaya katılacak sporcular (idareci, öğretmen, hizmetli, memur, TYP) için okul/ kurum müdürlüğünden görev yeri belgesi alınması zorunludur.  Kurum personeli olmayanlar (öğrenci,  veli, stajyer üniversite öğrencisi, kantin işletmecisi vb) kesinlikle takımlara dahil edilmeyecektir.
  9. Takımlar müsabaka saatinden 15 dakika önce salonda hazır bulunacak.
  10. Turnuva kurallarına uymayan veya centilmenlik dışı davranan sporcular veya takımlar turnuvadan ihraç edilecektir. Oyun kurallarını ihlal edenler. (Kavga. Küfür, Hakaret vb.) Kurul kararı ile turnuvadan ihraç edileceklerdir. İhraç edilen oyuncu diğer maçlarda da oynatılmayacaktır.
  11. Müsabakalarda Voleybol oyun kuralları geçerlidir.
  12. Müsabakaların başlangıç saatinde hazır olmayan takımlar 15 dakika beklenir. Bu süre içerisinde salonda hazır olmayan takımlar hükmen yenik sayılır.
  13. Takımlar; en az 6en fazla 12 sporcu ile turnuvaya katılabilirler.
  14. Turnuvada yer alan oyunculardan spor yapmasına engel, bilinen veya bilinmeyen sağlık sorunları olanlar, her türlü sorumluluğu kabul ederek turnuvaya katılmayı kabul etmiş sayılırlar. 
  15. Takımlar Spor malzemelerini kendileri temin edeceklerdir. Spor salonunda sadece spor ayakkabısı giyilecektir. Dışarıda giyilen ayakkabılarla salona girilmesi kesinlikle yasaktır.
  16. Takım listelerinden, listede kaptan olarak belirtilen kişi sorumludur.
  17. Müsabakalarda grup maçları 5 set ve 15 sayı üzerinden oynanır ve 3 set kazanan maçı da kazanmış sayılır. Final grubu maçları ise 25 sayı ve 5 set üzerinden oynanacaktır. 3 set kazanan takım maçı da kazanmış sayılır.
  18. Müsabakalar 3 puan sistemi üzerinden yapılacak olup 3-0/3-1 galip gelen takıma 3 puan mağlup olan takım 0 puan, 3-2 galip gelene 2 puan, mağlup olana 1 puan şeklinde hesaplanacaktır. Puan eşitliği halinde galibiyet sayısı fazla olan takım üstte yer alacaktır.
  19. İtirazlar yazılı olarak teknik heyete yapılacaktır. Teknik heyet itiraz dilekçesinin kendilerine ulaşmasının ardından 1 gün içerisinde kararlarını açıklayacaktır.
  20. Turnuvanın yürütülmesinden tertip komitesi sorumludur. Her türlü olay karşısında tertip komitesinin alacağı kararlar uygulanacaktır.
  21. Dereceye giren ilk 4 takıma kupa, oyuncularına madalya ödülleri verilecektir. Ayrıca tüm takımlardaki sporculara performanslarına göre ferdi ödüller verilecektir.(en centilmen, en iyi pasör, en iyi libero, en iyi smaçör gibi)Şartnamede bulunmayan ve daha sonra doğabilecek bütün konularda karar almaya tek yetkili teknik komitedir.
  22. Turnuvada maçları yönetecek hakemler  tertip komitesi tarafından belirlenir.
  23. Bilgilendirme toplantısı ve fikstür çekimi 24/10/2019 Perşembe günü saat 15:00’te Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü toplantı salonunda yapılacaktır.
  24. Turnuva 01/11/2019 Cuma günü başlayacak fikstür ise Eğitim-Bir-Sen Kütahya 1 Nolu Şube internet sitesinde (http://kutahya1.ebs.org.tr/ ) yayınlanacaktır.
  25. Bu turnuvanın organizasyon sorumlusu Eğitim-Bir-Sen Kütahya 1 Nolu Şube olup, turnuvada görevli tertip komitesi, takım sorumluları ve sporcular kendilerine karşı sorumludurlar.
  26. Bu şartname 26 maddeden ibaret olup, turnuvaya katılan tüm takımlar şartnamede   belirtilen hususlara uymayı ve yerine getirmeyi  taahhütsüz kabul etmiş sayılırlar.

 

 

TERTİP KOMİTESİ KATILAN TÜM TAKIMLARA BAŞARILAR DİLER.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

EĞİTİM-BİR-SEN KÜTAHYA 1 NOLU ŞUBE

24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ

SPOR ŞÖLENİ  VOLEYBOL TURNUVASI  

 

TERTİP KOMİTESİ

 

SIRA NO

AD SOYAD

UNVAN

YÜKÜMLÜLÜKLER

 

 

1

 

 

Fatih KÖSE

 

Eğitim-Bir-Sen

Kütahya 1 Nolu

Şube Başkanı

Turnuvanın sorunsuz bir şekilde yürütülmesini sağlamak.

 

 

 

2

 

 

Hasan BAŞYİĞİT

 

 

Kütahya İl Milli Eğitim Müdürü

Turnuva onayının alınması ve duyurulmasını sağlamak.

Linyit Ortaokulu spor salonunun turnuva boyunca tahsisini yapmak.

 

 

 

3

 

 

 

Feyzullah GAYRET

 

 

 

Kütahya Gençlik ve Spor İl Müdürü

Turnuvada görev alacak hakemlerin görevlendirmesini yapmak. Kupa ve madalyaları temin etmek. Final maçları için Kapalı Spor Salonunun tahsisini yapmak.

 

 

 

 

TEKNİK HEYET KOMİTESİ

 

SIRA NO

AD SOYAD

UNVAN

GÖREVİ

1

Fatih KÖSE

Eğitim-Bir-Sen Kütahya 1 Nolu Şube Başkanı

Başkan

2

Serdar ONUR

Eğitim-Bir-Sen Kütahya 1 Nolu Şube Bşk.Yrd.

Başkan Yard.

3

Hakan GÖLPINAR

Eğitim-Bir-Sen Kütahya 1 Nolu Şube Bşk.Yrd.

Başkan Yard.

4

Mehmet KARAKAYA

Beden Eğitimi Öğretmeni

Üye

5

Ahmet DEMİR

Voleybol İl Temsilcisi

Üye

 
 

EĞİTİM-BİR-SEN KÜTAHYA 1 NOLU ŞUBE

24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ

SPOR ŞÖLENİ  VOLEYBOL TURNUVASI  SPORCU LİSTESİ

 

Takımın Adı                    : 

Takım Sorumlusu           : 

Takım İletişim telefonu  : 

 

S. NO

ADI  SOYADI

CEP TELEFONU

GÖREV YERİ

GÖREVİ

1

 

 

 

 

2

 

 

 

 

3

 

 

 

 

4

 

 

 

 

5

 

 

 

 

6

 

 

 

 

7

 

 

 

 

8

 

 

 

 

9

 

 

 

 

10

 

 

 

 

11

 

 

 

 

12

 

 

 

 

 

Yukarıda belirtilen turnuvaya, yukarıda belirtilen takım kadrosu ile katılacağımızı; Turnuva Yürütme Kurulu tarafından belirlenen fikstüre ve oyun kurallarına uyacağımızı; verilecek kararlara saygılı olacağımızı kabul ve beyan ederim.

 

                                                                                                                                 …/…/2019

                                                                                                                                İmza / Mühür

Adı Soyadı

 

 

 

 

 

 

 

Not: İş bu sporcu listesi kurum/okul müdürü tarafından onaylanıp imzalanacaktır.