Kütahya 1 Şubesi

MİLLETVEKİLİ TAN'DAN SENDİKAMIZA ZİYARET

Ak Parti Kütahya Milletvekili Sayın Ahmet Tan Eğitim-Bir-Sen Kütahya 1 Nolu Şubemizi ziyaret etti.
Şube Başkanımız Fatih Köse ve yönetim kurulu üyelerimizin hazır bulunduğu ziyarette sendikal çalışmalar, eğitim ve güncel konularda fikir alışverişinde bulunuldu.
Sayın Tan; "Sendikanın kurulduğu günden beri pek çok iş birliğimiz, dayanışmamız oldu. Milletimize hizmet noktasında sivil toplum örgütlerimizle, sendikalarımızla iş birliğimiz en güçlü şekilde devam ediyor. Bu vesileyle gerek teşkilat mensuplarınıza gerekse üyelerinize selam ve muhabbetlerimi iletiyorum. İletilen sorunların elbette takipçisi olacağız. Bu zor günlerde salgınla mücadelede çalışanlarımızın ortaya koyduğu çabayı önemsiyorum. En zor zamanda, milletin zor gününde biz hep bu camiayı gördük. Bu bakımdan sabırla ve ortak gayretle bu hastalığı yeneceğiz. Yakın zamanda aşı ile ilgili beklentilerimiz var. O zamana kadar toplumun bilinçlendirilmesine de sizlerin katkınız büyük olacaktır." dedi.
 
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden şube Başkanımız Fatih Köse; "İşi millet, derdi millet, yükü medeniyet olan bir sendikayız. Üyelerimize ve milletimize daha iyi hizmet etmenin çabasındayız. Geçmişte olduğu gibi, salgın sürecinde de hemen harekete geçtik, üzerimize düşeni vakit kaybetmeden yerine getirmeye çalıştık, çalışıyoruz. Bunun yanında alanda üyelerimizin bize ilettiği sorunların çözümü için muhataplarımızla sürekli bir temas halindeyiz. İnşallah bu günler aramızdan sevdiklerimizi almadan geçer. Bu vesileyle tüm üyelerimizi tedbirlere harfiyyen uymaya davet ediyorum. Tümünü Allah'a emanet ediyorum. Allah insanımızı korusun." dedi.