Kütahya 1 Şubesi

ŞUBEMİZDEN İLÇELERE ZİYARETLER DEVAM EDİYOR

GEDİZ İLÇE ZİYARETİ

Şube Başkanımız Fatih Köse, şube başkan yardımcıları Ahmet Durgun, Halil Kurt ve Gediz İlçe Temsilcimiz Ali Arısoy ve yönetim kurulu üyelerimiz Abdullah Kaya, Murat Demircan, Barış Cangür; yeni göreve `Gediz İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Bahadur ve ilçe milli eğitim şube müdürleri Yusuf Dağ, Mustafa Tosunoğlu ve İbrahim Emre'ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

ALTINTAŞ İLÇE ZİYARETİ

Şube Başkanımız Fatih Köse, şube başkan yardımcıları Serdar Onur ve İsmail Gönen; Altıntaş İlçe Temsilcimiz Serdar Sarıyer ile birlikte, Altıntaş Belediye Başkanı Arif Teke'yi ziyaret ettiler.
Belediye Başkanı Arif Teke, Zafer Organize Sanayi Bölgesinde yaptıkları çalışmalardan bahsetti, ardından Altıntaş İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak göreve `` İsmail Güven'in de yer yerinde ziyarette, ilçe eğitimi ile ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.
 
Şube Başkanımız Fatih Köse, şube başkan yardımcıları Serdar Onur ve İsmail Gönen; Altıntaş İlçe Temsilcimiz Serdar Sariyar ile birlikte, Altıntaş İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak göreve göre İsmail Güven'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Kıymetli yol arkadaşımız İsmail Güven Yay olmak üzere tüm çalışanlarımıza başarılar dileriz.
 
Ayrıca Şube Başkanımız Fatih Köse, şube başkan yardımcıları Serdar Onur ve İsmail Gönen; Altıntaş İlçe Temsilcimiz Serdar Sariyar ile birlikte, Altıntaş İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde göreve göre Şube Müdürleri Mehmet Ali Özdemir'e, Murat Şahin'e özel büroda görevli Hüseyin Tanrıverdi'ye ve Yusuf Şentürk'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.
 
HİSARCIK İLÇE ZİYARETİ
 
Şube Başkanımız Fatih Köse, şube başkan yardımcımız Ahmet Durgun; Hisarcık İlçe Temsilcimiz Ahmet Aydoğdu'yu ziyaret ettiler.
Kıymetli yol arkadaşımız Ahmet Aydoğdu nezdinde Hisarcık İlçe Temsilciliğimize çalışmalarında muvaffakiyetler dileriz.
 
Şube Başkanımız Fatih Köse, şube başkan yardımcımız Ahmet Durgun ve Hisarcık İlçe Temsilcimiz Ahmet Aydoğdu, Ak Parti Hisarcık İlçe Başkanı Ali Var'ı ziyaret ettiler

PAZARLAR İLÇE ZİYARETİ

Şube Başkanımız Fatih Köse, şube başkan yardımcıları Ahmet Durgun ve Halil Kurt; Pazarlar İlçe Temsilcimiz Faruk Ünver ve yönetim kurulu Üyeleri Hüseyin Coşar ve Abdullah Çalışkan'la bir araya geldiler.

Ayrıca Başkan Fatih Köse, şube başkan yardımcıları Ahmet Durgun, Halil Kurt ve Pazarlar İlçe Temsilcimiz Faruk Ünver ve yönetim kurulu üyelerimiz Pazarlar İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak göreve `Yaşar Kağan Ulu'ya hayırlı olsun gezisinde bulundular.

DOMANİÇ İLÇE ZİYARETİ

Eğitim-Bir-Sen Şube Başkanı Fatih Köse, şube başkan yardımcıları İsmail Gönen, Süleyman Maraşlı ve Domaniç İlçe Temsilcimiz Rabi Arıkan, Milli Eğitim Bakanlığınca asaleti tasdik olunan Domaniç İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Şentürk'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

TAVŞANLI İLÇE ZİYARETİ

Eğitim-Bir-Sen Kütahya 1 No'lu Şube Başkanı Fatih Köse, şube başkan yardımcıları İsmail Gönen, Süleyman Maraşlı ve Eğitim-Bir-Sen Tavşanlı İlçe Temsilcisi Mesut Kocaman, Tavşanlı Kaymakamı Erdoğan Kanyılmaz'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

DUMLUPINAR İLÇE ZİYARETİ

Şube Başkanımız Fatih Köse, şube başkan yardımcıları Serdar Onur ve İsmail Gönen; Dumlupınar İlçe Temsilcimiz Hidayet Özen ile birlikte, Dumlupınar İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhammet Şehirli'ye ziyarette bulundular. Başkan Fatih Köse, şube başkan yardımcıları Serdar Onur ve İsmail Gönen; Dumlupınar İlçe Temsilcimiz Hidayet Özen ile birlikte, Dumlupınar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğün'de Şube Müdürü olarak göreve sor Osman Özer'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Şube Başkanımız Fatih Köse, şube başkan yardımcıları Serdar Onur ve İsmail Gönen; Dumlupınar İlçe Temsilcimiz Hidayet Özen ile birlikte, Dumlupınar Ak Parti İlçe Başkanı Ali Bursa'ya hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.